مهندس درویشی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زیرکوه در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی برگزار شد ضمن تبریک این هفته بیان داشت: در سال گذشته ۱۷۳۲ تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است که نسبت به سطح زیر کشت رتبه دوم را در سطح استان داشتیم ولی امسال با توجه به نزولات آسمانی خوبی که شاهد بودیم پیش بینی می شود ۲۲۰۰ تن گندم از سطح ۱۳۰۰ هکتار برداشت شود که از لحاظ میزان موظفی رتبه اول را در سطح استان داشتیم.

وی افزود: در بحث برداشت ها در سال گذشته با مشکلاتی مواجه بودیم ولی با برنامه ریزی که انجام شد امسال ۱۱ کمباین وارد شهرستان شده است و مشکلات را به حداقل رساندیم .

درویشی از سرمایه گذاری در نزدیک به ۷۲۰ هکتار زمین کشاورزی جهت اجرای سیستم های نوین آبیاری در سال ۹۸ خبر داد و گفت: امسال در شهرستان زیرکوه شاهد رشد چهار برابری اجرای سیستمهای نوین آبیاری هستیم .

وی با اشاره به مطالعه و طراحی سیستم‌های نوین آبیاری خاطرنشان کرد: در سال جاری در نزدیک به ۲۶۰۰ هکتار از سطح زیر کشت شهرستان مطالعه سیستم‌های نوین آبیاری داشتیم که درصورتی‌که متقاضی برای این امر وجود داشته باشد به صورت رایگان این کار را انجام خواهیم داد .

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه با اشاره به احیا و مرمت ۳۲ رشته قنات در سطح شهرستان زیرکوه در سال ۹۷ گفت: در سال ۹۸ اعتبارات مربوط به حوزه مرمت و احیا قنات بیش از دو برابر شده و همچنین در بحث احداث کانال‌های آبیاری در سال ۹۸ در سطح شهرستان میزان ۴۳۰۰ مترمربع بر اساس سطح زیر کشت ، جمعیت و تعداد قنوات برنامه‌ریزی و تامین اعتبار شده که درحال انجام است .

درویشی در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه نهضت گلخانه اشاره و خاطرنشان کرد: تعداد ۱۱ محل برای احداث بارگاه های زرشک و گلخانه پیگیری شده که شامل سه بخش مجتمع های دامداری بارگاههای زرشک و مجتمع های گلخانه بوده است .

وی به توسعه باغات در اراضی شیب‌دار اشاره و گفت: در این رابطه اقدامات خوبی انجام‌شده و باتوجه به پتانسیل خوب شهرستان بهترین استفاده در نزولات آسمانی در اراضی شیب‌دار صورت گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه به بحث یارانه نهال اشاره کرد و گفت: به عنوان استارت مبلغ هر چند کمی در اختیار کسانی قرار میدهیم که به سمت گیاهان دارویی از جمله گل محمدی و ...روی می آورند .

وی به آفت‌ها و مبارزه با آنها اشاره و گفت: ۱۱۸۰ هکتار مورد مبارزه در سطح شهرستان داشتیم که به‌ صورت روزانه انجام شده است و در این راستا از مردم میخواهیم که نسبت به اطلاع‌رسانی در صورت مشاهده ملخ و خسارت ناشی از آن با جهاد کشاورزی همکاری لازم را داشته باشند تا ما در این رابطه سم و سم‌پاش در اختیار آنها قرار دهیم .

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زیرکوه در ادامه با بیان داشت: براساس مصوبه کمیسیون قاچاق کالا و ارز باید همه دام‌ها چه سبک و چه سنگین هویت دار شوند ، چرا که نهاده ها بر همین اساس اختصاص می یابد.

وی افزود: در این زمینه قدم‌های خوبی در سطح شهرستان برداشته شده و حدود ۱۵ هزار دام روستایی هویت دار شده و باید در این رابطه مردم بیشتر مجاب شوند .

وی به اعطای تسهیلات ارزان قیمت اشاره و با بیان اینکه در بحث تسهیلات مکانیزاسیون و بویژه تیلر هیچ محدودیتی نداریم گفت: در بحث میزان جذب و تخصیص تسهیلات خسارت ناشی از سیل رتبه سوم را در سطح استان داشتیم.