به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان با هماهنگی به عمل آمده توسط مدیریت جهادکشاورزی شهرستان زیرکوه کلاس آموزشی ویژه نانوایان شهرستان با حضورآقای رضایی مدیرعامل کارخانه آرد ایثار قاین و آقای افشاری خبره نانوایی در محل سال اجتماعات مدیریت شهرستان برگزار گردید .

مهندس درویشی مدیر جهادکشاورزی شهرستان ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه گفت:
نظر به اهمیت و نقش ویژه نان در الگوی تغذیه ای مردم و بمنظور بهبود کیفیت و رفع مشکلات مختلف در فرایند تولید نان و بروزرسانی آموزش های متصدیان و پرسنل واحدهای نانوایی، دوره های آموزشی این صنف برگزار می شود.
در این جلسه آموزشی که نانوایان شاغل در سطح شهرستان حضور داشتند جنا ب آقای افشاری با بیش از 30 سال سابقه در حرفه نانوایی به خاصیت بالای سبوس در کیفیت نان اشاره داشتند.
علت اصلی عدم استقبال مردم از نان دارای سبوس رنگ تیره نان می باشد که همین سبوس گندم موجب کاهش وزن، استرس و خستگی و همچنین بهبود عملکرد گوارش ما می شود.